HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

JAK NÁS HODNOTÍ NAŠI ZÁKAZNÍCI ?  SmileSmileSmileSmileSmile

13.02.2016

Paní Milada. R. napsala..

Dobry den jsem moc spokojena :) objednam si košili jeste cernou a fialovou mate ji? :) dekuji

02.07.2015

Slečna Veronika napsala..

Chtěla jsem se podělit o zážitky z dovolené. Měla jsem saténové pumpky v Řecku u moře a nemá to chybu. Večer se procházet jen tak bosa po pláži a vánek Vás ofukuje a je Vám příjemně. Supr látka. Hebká a vzdušná.

27.06.2015

Paní Hanička napsala..

Dobrý den, chcem vam podekovat za dodani. Bylo rychle aj dovazka dom.

14.06.2015

Paní Maruška napsala..

Satenová halenka je překrásná.

03.06.2015

Pan Miloš napsal..

Dobrý den mojí milý, chci Vám poděkovat za pomoc s výběrem velikosti pyžámka pro manželku. Moc jí sluší a je jí úplně přesně. Dárek se jí líbil a byla dojata, protože si myslela, že bych jí nikdy takový dárek nekoupil.

30.05.2015

Paní Lenka napsala..

Ahoj. Já si nic objednávat nebudu, jen Vám chci říct, že to máte hezké..

25.05.2015

Slečna Mirka napsala..

Dobrý den trenky se manželovi moooc líbíli. Objednám si od Vás ještě pyžamo..

12.05.2015

Paní Lucka K. napsala..

Dobrý den, chci Vám touto cestou pochválit stránky. Jelikož sama provozuji eshop líbí se mi Vaše přehlednost, jednoduchost a především pestrá nabídka sortimentu. :o) Jen tak dál

05.06.2015

Pan Jaroušek L. napsal..

Ahojky halenka mi padne úplně akorátko. Jsme moc rád, že takový obchod jako vy jste. V budoucnu Vás ještě oslovím. Pa

21.05.2015

Pan Jan K. napsal..

Dobrý, pyžamo dobrý. Všechno dobrý..

10.05.2015

Paní Jana J. napsala..

Dobrý den Vážení, odepisuji že kabelka došla v pořádku a je moc hezká. Jsem velmi spokojena a doporučuji Vás všem. Děkuji

04.05.2015

Slečna Jitka E. napsala..

Dobrý den. Chci Vám poděkovat za rychlé vyřízení objednávky na růžovou halenku. Halenka je velmi pěkná a sexy. Na plese jsem se moc líbíla. Mnoho úspěchů Vám přeji.

02.05.2015

Paní Káťa L. napsala..

Dobrý den, obchod mohu doporučit. Objednávka kabelky byla velmi rychle vyřešena. Děkuji

28.04.2015

Pan Osvald K. napsala..

Ahoj. S trenclemi sem spokojen. Dík Osvald

12.04.2015

Paní Jana O. napsala..

Děkuji za vyřízení objednávky.

05.04.2015

Paní Hanka S. napsala..

Dobrý den, včera mi přišly kabelky a vypadají krásně. Jsem velmi spokojená jak s kvalitou, tak s komunikací a určitě Vás doporučím dále. Posílám pozdrav z Olomoucka a přeji mnoho spokojených zákazníků. :-)

08.03.2015

Paní Jindra M. napsala..

Dobrý den, supr balení, supr jednání, supr shop, supr produkt, takže jak jinak, než supr hodnocení :o) Ode mě máte 5x hvězdu :o)

01.03.2015

Pan Honza J. napsal..

Ahojky Satin fešne, růžové kalhotky jsou naprosto překrásné. Mám z nich obrovskou radost. Jak doporučujete, na spaní jsou úplně úžasné :o) mlask

20.02.2015

Paní Mirka E. napsala..

Dobrý den, chtěla bych Vám moc poděkovat za krásnou tašku lesklou lakovanou černou,kterou jsem obdržela v pořádku a rychle. Původně jsem chtěla velkou ,ale jsem ráda,že mám tuhle. Ovšem kdyby se ve Vaší nabídce objevila také černá lakovaná lesklá "celá" o rozměrech šíře 48 cm a výšky 28 cm na zip ,přes rameno-na mé obří nákupy , budu velice potěšena a stanu se prvním zákazníkem ,který si ji koupí u Vás. Ještě jednou moc děkuji a s pozdravem krásného dne

08.02.2015

Slečna Majka B. napsala..

Super obchůdek!!! Doporučuji!!! :o)!!!

18.01.2015

Paní Václava U. napsala..

Dobrý den pane Juriku, děkuji za vyřízení objednávky pyžama. Vše proběhlo vpořádku. Děkuji

06.01.2015

Paní Lucka Š. napsala..

Líbí se mi Váš eshop. Především to, že máte každou chvilku něco nového a jiného. Líbí se mi, že máte spoustu hezkých barviček všeho :o)

05.02.2015

Pan Šimon U. napsal..

Dobrý den ...dnes jsem si vyzvedl zboží a děkuji jsem nad míru spokojen  :) určitě bude i přítelkyně  .

23.11.2014

Paní Hanička L. napsala..

Dobrý den.Děkujeme za saténový oblek. Perfektně padnul a je pěkně ušitý.

10.11.2014

Pan Jan J. napsal..

Dobry den. moc se mi libi vas sortimentna vasem obchode. I v satenove loznici. Uz sem si od vas objednal spoustu veci a chci abyste vyrabeli dalsi a dalsi prima veci jako sou igelitovy kalhotky. Nikdo jiny tohle u nas neprodava. Koukal jsme po tom trerba i v nemecku na ebayi ale taky nic takovzho neni.

06.11.2014

Paní Andrea N. napsala..

Dávám vám 5 hvězdiček v hodnocení . . . . .  nevim jak se dělá hvězdička, tak máte tečky :o)

04.11.2014

Pan Martin V. napsal..

Ahoj vy fešni. Ty vaše trencle sou tak příjemný na mýho chlapáka, že nechci nosit nic jinýho. Takže objednávám příští měsíc ještě tyrkys a černý. Možná pak bílý a zlatý. I když nevim ty bílý, aby tam nebyli vidět pak kaštany. Tak čus

26.10.2014

Paní Veronika A. napsala..

Dobrý den. Pošta fungovala bezvadně. Ve st mi od vás přišel mailus že předávate poště a v pátek mi doručili.

05.10.2014

Paní Marie L. napsala..

Dobrý den, zboží už mi dorazilo. Satin fashion můžu doporučit všem.

30.09.2014

Paní Petra S. napsala..

Děkuji za doručení halenky. Je pěkná a duporučuji Vás :o)

27.09.2014

Paní Boženka U. napsala..

Vážený pan Jurik, chci se na něco zeptat. Ve vašem obchodě máte v nabídce lesklé legíny, které prodáváte za 699 korun. Dočetla jsem se na vašem eshopu, že dopravu ani balné už naplatim, takže legíny mě vyjdou na 699. Jaký je rozdíl mezi legínama, které jsem sehnala jinde na internetu ve slevě za 199 a dostanu k nim ještě dárek zdarma a těma vašema bez dárku? Děkuji

Satin fashion:

Tento dotaz Vám velice rádi zoodpovíme. Hlavím rozdílem je, že produkty Sexaten jsou vyráběny v Čechách. Každý jednotlivý produkt je od začátku až do konce vyráběn jednou švadlenou. Na výrobu používáme kvalitní materiály a jedná se o kusouvou nikoliv seriovou výrobu. To je hlavní rozdíl oproti zboží, které je dováženou z Číny a je vyráběno strojem v obrovském množství, kdy je kladen důraz na kvantitu, ale ne na kvalitu. Pokud je šito švadlenou, jsou nesrovnatlené pracovní podmínky a prostředí, kdy čínská švadlena šije i 16 hodin 7 dní v týdnu v opravdu nehostiném prostředí za drsných podmínek a za cenu které ji pomalu nestačí na uživení sebe sama. Naše švadleny šijí v domácím prostředí, svým tempem. Nejsou pod tlakem ani stresem a dostávají na dnešní poměry dobrý výdělek. To se velmi projevuje na kvalitě zpracování finálního produktu. Spolu s použitým kvlalitním materiálem a péčí celému produktu jednou švadlenou je dosaženo kvality, která se již pár let pomalu vytrácí. Jelikož kvalitu nabízíme, musíme materiály a výrobu také zaplatit, protože dnes kvalitu za pár korun nepořídíte, což se potom promítne do finálové ceny. Doprava od nás je zdarma bez ohledu na výši objednávky. Co se týče dárku, opravdu si myslíte, že se bude jednat o hodnotnou a užitečenou věc kterou Vám dnes dá někdo zcela zdarma? :o)

26.09.2014

Pan Vlastimil B. napsal..

Dobrej šop. Doporučuju!

25.09.2014

Paní Lucka O. napsala..

Ahojte díky za dodání. Pyžamo mi přišlo v pátek. Dneska už v něm spím a je supeeeer.

20.09.2014

Paní Olga V. napsla..

Dobrá den paní Jano Machová,

děkuji Vám za zařízení objednávky na lesklé punčochy od Aries. Docela jsem byla překvapena jejich pevností. Říkala jsem si že snad už 70 den musí něco vydržet. Již přes měsíc nosím stejné punčocháče a zatím se mi nepodařilo je roztrhnout i přesto, že je oblékám i s prstýnky. Musím říci, že i po celém dnu na nohou, mě tak nebolí nohy jako z jiných punčocháčů. Při další objednávce Vás budu kontaktovat. Mějte se fajn a přeji Vám hodně úspěchů.

20.09.2014

Paní Radka W. napsla..

Kabelka je pěkná. Děkuji za rychlý obchůdek

17.09.2014

Paní Markéta S. napsala..

Dobrý den, zakoupila jsem si u Vás lesklé legíny dlouhé. Na první pohled jsou pěkně vyrobeny a jsou hodně lesklé, což přesně naplnilo mou představu. Každopádně je vidět, že legíny vydrží určitě déle oproti legínám z tržnice, kdy se mi po třech dnech začali trhat.

13.09.2014

Paní Lucka L. napsala..

Čauky saténi, ten saténový komplet je super. Krásně mi sedí a je opravdu peknej a sexy. Hladvně jak se leskne. Těšim se na pondělí až ho vezmu do kanclu na sebe. Hihi. Holky budou koukat :o) jim to nesmým říkat, kde jsem si ho objednala. By ho pak chtěli taky. Ne, si dělám prču, jim to řeknu :o) Vám třeba pak udělám nový zákazníky. Tak čauky

12.09.2014

Pan Radek Č. napsal..

Dobrý den, přišli mi od Vás trenky a sou pěkný. Asi si pak ještě objednám ty hráškový a modrý. Sou takový příjemný na nošení. Hlavně tomu mímu drakovi se v nich líbí jak se o něj ta látka tře, tak je to příjemný.

05.09.2014

Paní Martina O. napsala..

Obchod máte v pohodě.

01.09.2014

Paní Katka W. napsala..

Super. V pondělí jsem si objednala kabelku a ve středu už jsem jí měla na poště :o) Ahoj

28.08.2014

Paní Míša S. napsala..

Dobrý den, kraťásky jsou pěkný. Jsou příjemný na pokožku. Děkuji

23.08.2014

Pan Pavel M. napsal..

Čau, trencle v poho. dík

22.08.2014

Paní Miroslava K. napsala..

Dobrý den paní Machová, odepisuji jako zpětnou vazbu. Kabelky mi přišli v pořádku. Nosí se příjemně, vejde se mi do ní i půlka chleba. To je praktické, protože muž vyžaduje denně čerstvé pečivo. Jsem spokojená. Děkuji a přeji hezký den. Miroslava K.

07.08.2014

Paní Simona N. napsala..

Ahojky Sexaténe. Už mi přišlo pyžámko :o). Je úplně supeeer. Je hrozně heboučký. Akorát teď nevim jestli si mám vzít na spinkání bílý nebo růžový. No, asi to bílý když je pondělí. Príma obchůdek. Páčko zatáčko :o)

01.08.2014

Pan Martin J. napsal..

Dodávka ok. zboží ok.

25.07.2014

Paní Monika U. napsala..

Dobrý den, saténové kalhoty jsou překrásné. Hrozně hezky se mi nosí, akorát v pase bych je mohla mít trošku volnější. No jo no holt zas musim schodit. To víte, to sou samý kafíčka a dortíčky s holkama. Večer du běhat! Přeji hodně úspěchů a tak.

18.07.2014

Paní Silvia G. napsala..

Dobrý den, chtěla bych Vám poděkovat za podvazek. Na naši svatbě s Františkem to bylo fajn. Chtěli jsem takovou tu klasickou svatbu, kde ženich stahuje podvazek pusou nevěstě, házení rýže, házení květiny vzad, rozbití talířků, vypuštění holubů, krmení se navzájem a zkrátka všechno jak má být. Stahování podvazku bylo hrozně zábavné. Jelikož manžílek už měl něco ubumbáno a já taky nedokázali jsme moc udržet rovnováho. Ve střevíčkách a v šatech to bylo teprv náročné. Nakonec se stalo to, že jsem sebou plácla na zem a manžílek mi ho pak stáhnul pusou v leže. To si dovedete představit jakou zábavu z toho měli naši hosté a jaké hned měli narážky, ať si to válení necháme až na pokoj. Bylo to krásná a zábavná svatba. Děkuji a mějte se krásně