Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne, 8-22 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
15.10.2021
340 nových odberných miest po Slovensku
Preto chceme, aby cesta, ako si užiť naše produkty bola ešte jednoduchšia, uzavreli sme zmluvu s novým dopravcom na Slovensku. Vyberte si ako dopravc... číst celé
21.09.2021
Od října zdražujeme
Vážení zákazníci, dámy a pánové, všechny bytosti, kdo jste se o svém pohlaví ještě nerozhodli, milovníci saténu, lesku, fetiš prádla, chceme vám něc... číst celé
12.09.2021
Objednali jsme 4 km saténu
Letos se s tím nebudeme mazlit dámy a pánové !   Domluvili jsme se s naším dodavatelem saténu, že letošní Vánoce budou mega!   A... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Janu Jurikovi fyzické osobě podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku, se sídlem Benešovská 3218 Kladno 27201, IČ: 88896838 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Česká pošta, s.p. Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1 IČ: 47114983 zapsaný v Obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, spisová značka A7565
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Pnutí látky v zadku, jsme věnovali mnoho hodin
13.03.2021
Pnutí látky v zadku, jsme věnovali mnoho hodin
O vývoji našich trenek k dokonalosti číst celé
Láska s vůní Itálie
13.10.2019
Láska s vůní Itálie
Vzpomínka na lásku číst celé

Naše videa

© Copyright 2021 Jan Sexaten Jurik
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.