ZÁKAZNICKÝ SERVIS

Více jak 10 let pečoval o klienty společností jako je ČSA nebo ČEZ. Dnes pečuje o Vás.

Jan Jurik MBA

603182120

satinfashion@centrum.cz

facebook

 

 

ČESKÁ VÝROBA

Prodáváme kvalitní českou módu, kterou šijí české profesionální švadleny podle přesných standardizovaných střihů.

 

REGISTROVANÝ ORIGINÁL

Veškeré módní výrobky mají na sobě našitou nášivku Sexaten. Tato česká značka je registrována u Úřadu průmyslového vlastnictví v ČR. Tím je zaručeno, že se vždy jedná o poctivé kvalitní české výrobky.

COPYRIGHT©

 

SEXATEN

Vzniklo složením slov sex a satén. Značka označuje něco, co je sexy a přitažlivé. Něco co se leskne a je provokativní a neodolatelně dráživé. Jako všechny výrobky naší značky.

 

ČESKÁ REPUBLIKA

Veškeré zboží je dopravováno po celé České republice prostřednictvím České pošty. Doprava a balné je stanoveno paušální částkou bez ohledu na výši a zp. platby objednávky.

 

SLOVENSKÁ REPUBLIKA

Objednávky ze Slovesnké republiky požadujeme uhradit předem na náš bankovní účet v českých korunách. Doprava a balné činí 250 Kč (10 Eur), bez ohledu na celkovou výši objednávky.

 

ŠETRNÍ K PŘÍRODĚ

Satin fashion Vámi objednané zboží balí do recyklovatelých obalů, které jsou vyrobeny metodou šetrnou k životnímu prostředí.

 

OSVĚDČENÍ

Provozovatel tohoto eshopu má udělené osvědčení o absolvování kurzu Spotřebitelská práva pro podnikatele od občanského sdružení dTest.

 

TAKY NÁS TO NEBAVÍ !

Bezohledný poblázněný dav. Popojíždění cestou tam a zpátky. Hledání místa na parkovišti. Nepříjemně hlasitá hudba. Ostrý světla do očí. Nechutný záchody. Vlezlé a otrávené prodavačky. Jedny a ty samý hadry. Vykašlete se na to! Nakupujte z pohodlí Vašeho domova na našem e-shopu!

 

NIŽŠÍ CENY

Cena 2 499 Kč (120 EUR)
skladem
Cena 1 998 Kč (96 EUR)
skladem
Cena 1 998 Kč (96 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Cena 499 Kč (24 EUR)
skladem
Cena 799 Kč (38 EUR)
skladem
Cena 799 Kč (38 EUR)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Janu Jurikovi fyzické osobě podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku, se sídlem Benešovská 3218 Kladno 27201, IČ: 88896838 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Česká pošta, s.p. Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1 IČ: 47114983 zapsaný v Obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, spisová značka A7565
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů