ZÁKAZNICKÝ SERVIS

Více jak 10 let pečoval o klienty společností jako je ČSA nebo ČEZ. Dnes pečuje o Vás.

Jan Jurik MBA

603182120

satinfashion@centrum.cz

facebook

 

 

ČESKÁ VÝROBA

Prodáváme kvalitní českou módu, kterou šijí české profesionální švadleny podle přesných standardizovaných střihů.

 

REGISTROVANÝ ORIGINÁL

Veškeré módní výrobky mají na sobě našitou nášivku Sexaten. Tato česká značka je registrována u Úřadu průmyslového vlastnictví v ČR. Tím je zaručeno, že se vždy jedná o poctivé kvalitní české výrobky.

COPYRIGHT©

 

SEXATEN

Vzniklo složením slov sex a satén. Značka označuje něco, co je sexy a přitažlivé. Něco co se leskne a je provokativní a neodolatelně dráživé. Jako všechny výrobky naší značky.

 

ČESKÁ REPUBLIKA

Veškeré zboží je dopravováno po celé České republice prostřednictvím České pošty. Doprava a balné je stanoveno paušální částkou bez ohledu na výši a zp. platby objednávky.

 

SLOVENSKÁ REPUBLIKA

Objednávky ze Slovesnké republiky požadujeme uhradit předem na náš bankovní účet v českých korunách. Doprava a balné činí 250 Kč (10 Eur), bez ohledu na celkovou výši objednávky.

 

ŠETRNÍ K PŘÍRODĚ

Satin fashion Vámi objednané zboží balí do recyklovatelých obalů, které jsou vyrobeny metodou šetrnou k životnímu prostředí.

 

OSVĚDČENÍ

Provozovatel tohoto eshopu má udělené osvědčení o absolvování kurzu Spotřebitelská práva pro podnikatele od občanského sdružení dTest.

 

TAKY NÁS TO NEBAVÍ !

Bezohledný poblázněný dav. Popojíždění cestou tam a zpátky. Hledání místa na parkovišti. Nepříjemně hlasitá hudba. Ostrý světla do očí. Nechutný záchody. Vlezlé a otrávené prodavačky. Jedny a ty samý hadry. Vykašlete se na to! Nakupujte z pohodlí Vašeho domova na našem e-shopu!

 

NIŽŠÍ CENY

Cena 1 998 Kč (96 EUR)
skladem
Cena 1 998 Kč (96 EUR)
skladem
Cena 1 998 Kč (96 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Cena 799 Kč (38 EUR)
skladem
Cena 799 Kč (38 EUR)
skladem
Cena 1 199 Kč (58 EUR)
skladem

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ E-SHOPU SATIN FASHION
  1. Fyzická osoba nezapsaná v obchodním rejstříku, Jan Jurik, podnikající dle živnostenského zákona, se sídlem Benešovská 3218 Kladno 27201, IČ 88896838. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Janem Jurikem, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese satinfashion@centrum.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky https://www.satinfashion.cz užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.